Programma 2022

Kerstconcert Mary did you know

Bestel hier per mail uw toegangskaarten.

Op zondagmiddag 11 december verrassen wij u graag met een gevarieerd kerstconcert.

Scherzando zingt o.l.v. dirigent Reinhard Findenegg liederen die soms eeuwen oud zijn, soms pas enkele tientallen jaren. We worden bij een aantal liederen begeleid door vier trombonisten van Aurora. Deze blazers roepen ogenblikkelijk een warme kerstsfeer op, vol verwondering over wat er gaat komen!

We zingen klassieke nummers van o.a. Bach en tijdgenoot Praetorius en enkele mooie Engelse Christmas Carols. Ook klinken een paar opzwepende gospels: stil zitten is daarbij bijna onmogelijk.

“Mary, did you know, de titelsong van dit concert, is in 1984 door Mark Lowry geschreven en al honderden keren gecovered.

Hedendaagse componisten als Lauridsen, Górecki en Gjeilo hebben nieuwe kerstmuziek geschreven op vaak oude teksten. U zult verbaasd zijn hoe mooi oud en nieuw samengaan.

Het blazerskwartet zal een aantal sfeervolle kerstnummers spelen.

Kortom: laat u verwonderen door deze melange van kerstmuziek in de mooie St. Petrus’bandenkerk.

Zondag 11 december 2022
Sint Petrus’banden, Kerkplein 5, Driebergen

De kerk is open vanaf 15.00 uur.
Aanvang concert 15.30 uur.
Er is geen pauze.

Kaarten voor dit concert kosten € 12.50 (inclusief drankje).

Ze zijn te bestellen via mail naar kaartjes@scherzandokoor.nl. Vermeldt uw naam en hoeveel kaartjes u wenst. U krijgt dan een reactie van onze penningmeester.

Ook zijn kaarten verkrijgbaar via leden van Scherzando of bij boekhandel Baas, Traaij 4-C, Driebergen.

Eventuele coronamaatregelen, die gelden tijdens dit concert, staan een week ervoor op deze website.