Leuke, interessante, bijzondere, gewone, websites

Broekmans & van Poppel bv.
Bladmuziek snel in huis, alleen voor de bijzondere dingen moet je naar buitenlandse online shops.

Stolk & v.v. Heijde

Carus verlag
Bladmuziek snel in huis, Uit het Duitse Leinfelden Echterdingen

Musikhaus Doblinger
Bladmuziek snel in huis, uit Wenen.

Cyberbass
Innovatieve leren voor koorzangers, oefen CD's enz. Kijkje zeker waard.

Jetse Bremer,
zanger, componist, arrangeur, koordirigent, leuk mens. Deze website is zeer de moeite waard, ook omdat er veel .wav .mid en .pdf bestanden op de staan, die je een indruk geven van de eerste paar pagina's van zijn muziek.

Ernst Paul Fuchs,
al jarenlang is Ernst Paul Fuchs onze vast pianist. Geweldige pianist! Leuke kerel!

Passieprojecten,
eindeloos veel mogelijkhende om met passie te zingen, grote projecten, zangreizen, dans enz.

Noteworthy
het enige betaalbare én goede notatieprogramma

Noteworthy scriptorium
Ongelooflijk wat je hier wel niet allemaal aan bestanden kunt vinden. Natuurlijk lang niet alles zang, maar ook dat staat er rijkelijk. Vaak kun je het afdrukken, dan hoef je ook geen bladmuziek meer te kopen

Koorwerk
nog een Nederlands koor met midi en nwc bestanden

't Verzetje n
og een Nederlands koor met midi en nwc bestanden

Taizé prachtige website met "alle" Taizé liederen als midi én de bladmuziek in een printbare vorm. Het aantal liederen dat beschikbaar is verbaast me. Luiste geniet en zoek wat moois uit om te oefenen ???

Simone Olivieri
.pdf .nwc .midi bestanden van vooral christelijke liederen van groet componisten.

Choral Public Domain Library
zeer uitgebreide website met zoals de naam zegt heel veel koormuziek. in de loop van de jaren heb ik deze site aanzienlijk zien uitbreiden, veranderen, een actieve club dus!

Choirmidi
heel veel midi bestanden van Renaissance en Barok

Voicesync SUPER coole site, met allemaal programma-tjes waarmee je je stem kunt analyseren, oefenen, spelen enz. Van alles zijn versies waarmee je kunt spelen zonder te betalen. Veel plezier.

Kunst der Fuge
een heleboel midi bestanden

Répétition à la masion
Leuke Franse website met een heleboel .nwc bestanden. Hier heb ik ook voor het koor en zelfstudie het een en ander geleend ...

Classical Music Archives
Grote website met veel klassieke stukken in midi formaat, je kunt er geloof ik 4 per dag voor niks downloaden

Chanteur.net
een mooie plek op het net voor zangers, oefeningen, muziek enz. Vooral voor Francofielen.

Voice Visualization
als je eens wilt zien welke (boven)tonen je eiegenlijk gebruikt bij het zingen moet je hier eens kijken.

Old Music Project
.nwc .midi en .pfd van oude muziek, kijken en kiezen. NWC inclusife tekst dus gene bladmuziek meer nodig, voor noteworthy composer bezitters